Egypt - Marsa Alam 10.-17.3.2019

Letos na podzim jsme z důvodu kritického nedostatku dovolené do Egypta nevyrazili, takže si to chceme vynahradit příští rok na jaře, konkrétně druhý týden v březnu. Oba minulé výlety do Marsa Alam byly velmi vydařené, až na toho dugonga a guitar sharka, které jsme zatím neviděli a tak to tedy zkusíme do třetice všeho dobrého, doufejme tedy že ne i zlého. :-)  

Bydlet chceme zase v Blue Reef Resortu (ten se bohužel rekonstruuje a je uzavřený, takže nakonec budeme v hotelu Elphistone, kde nás na ponory vždy vyzvednou), který nám při minulých výpravách plně vyhovoval a nyní to budeme mít i blíž do potápěčského centra 3will, které je od letošního roku přestěhováno přímo v hotelu. Zájezd budeme opět kupovat normálně přes cestovku podle aktuální nabídky (proto tedy není úplně jisté zda to bude od soboty do soboty, či se to o jeden den posune) a cena za all inclusive včetně letenky by se měla opět pohybovat okolo 12.000 Kč. Balíček 10 ponorů ze břehu stojí stále 200,- EUR, ale asi si opět uděláme i nějaký ten ponor z lodi, určitě se vydáme na lokalitu Abu Dabab, kde už snad konečně potkáme toho vytouženého dugonga no a samozřejmě dáme i několik nočních ponorů. Je tedy potřeba počítat i s nějakými příplatky za ponory, kompletní ceník báze najdete zde: https://www.3will.org/cenik/

Pokud chcete kouknou na podvodní fotky z minulých výletů, tak je najdete zde: 

Rok 2016: https://www.blackjn.cz/egypt-2016-0

Rok 2017: https://www.blackjn.cz/egypt-2017

A tady jsou články a tom jak to probíhalo i s několika nadvodníma fotkama: 

Rok 2016: https://www.blackjn.cz/egypt-2016

Rok 2017: https://www.blackjn.cz/egypt-2017-0

Předpokládám, že zájezd budeme kupovat někdy na přelomu ledna a února, později už by mohl být problém s letenkami. Pokud jste tedy pro tenhle výlet zapáleni stejně jako my, tak se ozvěte co nejdříve :-)))