Jesenný 8.7.2020

Po návratu z Chorvatska bylo potřeba někde „odsolit“, navíc po několika letech přijela na návštěvu z Německa Patricie a tak jsme vyrazili na domovskou základnu do Jesenného. Chtěli jsme hlavně půjčit vybavení pro Patricii a navštívit nějakou lokalizu, kde ještě nepotápěla, ale nakonec jsme se rozhodli dát ponor zde. Patricii totiž zaujal Hydronaut a chtěla vidět jak vypadá jeho část pod vodou.

Cíl ponoru byl tedy jasný, nasměrovali jsme to pod vodou tedy přímo k Hydronautu. Cestou jsme potkali několik slunečnic v potopených kořenech, kde jako minule jsme hledali sumce, ale tentokrát bohužel nic. Hydronauta jsme si prohlédli ze všech stran a Patricie nakonec našla odvahu prohlédnout si ho i zespodu. Nakonec se nám u Hydronautu ukázal i pěkně vypasený okoun a velká štika.

Byl to celkem fajn ponor, i když viditelnost nebyla nejlepší. No a samozřejmě, že jsme se trošku bavili o plánování dalších potápěčských výprav (i když v době coronavirové je to víc než složité). Že bysme se zase někdy v blízké budoucnosti zavítali potápět do Norska???